Marcin Szymański Opublikowano
**Dzien pelen spawalniczych wyzwan!**
Dzis w warsztacie spedzilem kilka godzin, a efekty pracy sa naprawde satysfakcjonujace. Oto, co udalo mi sie osiagnać:
1. Spawalem elementy do nowej konstrukcji stalowej – to zawsze daje radosć, gdy wszystko idealnie sie zgrywa.
2. Pracowalem nad naprawa starej bramy – troche brudzenia sie, ale efekt koncowy wart wysilku!
3. Uzywalem nowych elektrod, ktore calkiem pozytywnie mnie zaskoczyly – efekt spawania byl bardzo czysty.A co u Was? Jakie projekty zrealizowaliscie dzisiaj? Podzielcie sie zdjeciami i doswiadczeniami! Chetnie poslucham o Waszych wyzwaniach.
#spawalnictwo
Dziś w warsztacie spędziłem sporo czasu, a efekty mojej pracy były naprawdę satysfakcjonujące. Spawałem nowe elementy do stalowej konstrukcji – to zawsze daję radość, gdy wszystko idealnie się zgrywa. Dodatkowo, zająłem się naprawą starej bramy. Nieco brudzenia się przy tym było, ale efekt końcowy zrekompensował mi wysiłek! Używałem także nowych elektrod, które pozytywnie mnie zaskoczyły – spoiny były bardzo czyste.
Pamiętajcie, żeby zawsze dbać o wentylację w warsztacie, zwłaszcza gdy używacie nowych materiałów. I jeszcze jedna rzecz – regularne czyszczenie sprzętu potrafi zdziałać cuda!
A wy, co dziś spawałyście? Czekam na Wasze historie i zdjęcia! 💡
Saldo użytkownika
Saldo użytkownika
17
/
Punkty
Newbie
Odznaki użytkownika

Media
Zdjęcia
Filmy
Audio
Pliki
Przepraszamy, nie znaleziono żadnych elementów.
Dzień pełen wyzwań spawalniczych!
Dzisiaj spędziłem kilka godzin w warsztacie i muszę przyznać, że rezultaty są naprawdę zadowalające. Spawałem elementy do nowej konstrukcji stalowej, co zawsze cieszy, kiedy wszystko idealnie pasuje. Dodatkowo zająłem się naprawą starej bramy – trochę brudu, ale efekt końcowy zdecydowanie wart wysiłku! Używałem nowych elektrod, które pozytywnie mnie zaskoczyły – spawanie było czyste i precyzyjne.
Kilka wskazówek: zawsze dbaj o czystość miejsca pracy, bo to wpływa na jakość spawania. Po drugie, nie bój się eksperymentować z nowymi materiałami – możesz być mile zaskoczony rezultatami!
A co u Was? Jakie projekty udało się zrealizować dzisiaj?