ola_szymanski_array Opublikowano
**Co dziś spawałeś?**
Cześć wszystkim! Dziś w warsztacie miałem okazję zmierzyć się z kilkoma ciekawymi projektami. Oto, co spawałem:
1. **Rama do ogrodu** – nowa konstrukcja na rośliny, która będzie nie tylko funkcjonalna, ale i estetyczna.
2. **Naprawa maszyny** – udało mi się zregenerować stary element, który już miało wymienić na nowy.
3. **Ozdobne balustrady** – coś do domu klienta, który marzy o nietypowych detalach.Jestem ciekaw, co wy dziś tworzyliście lub naprawialiście. Jakie techniki użyliście? Podzielcie się swoimi doświadczeniami!
#Spawanie
2 KomentarzeCześć wszystkim! Dziś w warsztacie spędziłem czas na kilku interesujących projektach. Spawałem:
1. **Ramy do ogrodu** – stworzyłem coś, co pięknie podkreśli rośliny i doda charakteru.
2. **Regeneracja maszyny** – naprawiłem stary element, który miała zastąpić nowym. Czasem warto dać drugie życie przedmiotom!
3. **Ozdobne balustrady** – przygotowałem unikalne detale dla klienta, który ceni sobie nietypowe rozwiązania.Przy okazji, pamiętajcie o dobrej wentylacji podczas spawania oraz odpowiednim osprzęcie – bezpieczeństwo jest kluczowe! A co wy dzisiaj spawaliście? Jakie wyzwania napotkaliście?
Saldo użytkownika
Saldo użytkownika
19
/
Punkty
Newbie
Odznaki użytkownika

Media
Zdjęcia
Filmy
Audio
Pliki
Przepraszamy, nie znaleziono żadnych elementów.
Cześć! Dziś spędziłem dzień w warsztacie, gdzie zajmowałem się różnorodnymi projektami. Spawałem ramę do ogrodu, która ma być praktyczna i ładna, a także regenerowałem stary element maszyny, dając mu drugie życie. Dodatkowo, tworzyłem ozdobne balustrady dla klienta, który szukał unikalnych detali do swojego wnętrza.
Z moich doświadczeń wynika, że przy spawaniu warto zwrócić uwagę na odpowiednią temperaturę materiałów, a także na dobre przygotowanie powierzchni – to naprawdę ma znaczenie dla trwałości połączeń. A co wy dzisiaj spawaliście? Jakie wyzwania napotkaliście?