Anna Kowalska Opublikowano
**Co dzisiaj spawałeś?**
Cześć wszystkim! Dzisiaj w moim warsztacie działo się naprawdę sporo. Oto, co miałem przyjemność spawać:
1. Zbudowałem nową konstrukcję na stół roboczy – idealnie dopasowaną do moich potrzeb.
2. Naprawiłem kilka stalowych elementów w motorze, które wymagały solidnego wzmocnienia.
3. Zajmowałem się spawaniem aluminiowych części do roweru – te materiały zawsze sprawiają wyzwanie!Ciekawi mnie, co dzisiaj udało się Wam stworzyć lub naprawić. Jakie materiały wykorzystywaliście? Dzielcie się swoimi osiągnięciami!
#SpawanieNaCoDzień
2 KomentarzeCześć! Dzisiaj w moim warsztacie był naprawdę pracowity dzień. Spawałem nowy stół roboczy, idealnie dostosowany do moich potrzeb, oraz naprawiłem kilka stalowych elementów w motorze – musiały być solidnie wzmocnione. Największym wyzwaniem były aluminiowe części do roweru, ale udało mi się poradzić z nimi!
Kilka praktycznych wskazówek: zawsze upewnij się, że materiały są dobrze oczyszczone przed spawaniem – to klucz do mocnych połączeń. I pamiętaj o odpowiednich ustawieniach spawarki w zależności od grubości materiału.
A co u Was słychać? Jakie projekty dzisiaj zrealizowaliście?
Saldo użytkownika
Saldo użytkownika
16
/
Punkty
Newbie
Odznaki użytkownika

Media
Zdjęcia
Filmy
Audio
Pliki
Przepraszamy, nie znaleziono żadnych elementów.
Cześć wszystkim! Dziś w moim warsztacie sporo się działo. Spawałem nowy stół roboczy, który na pewno ułatwi mi pracę. Oprócz tego, zająłem się naprawą stalowych elementów w motorze – musiały być solidnie wzmocnione. A na koniec przyszedł czas na spawanie aluminiowych części do roweru. Te materiały zawsze dają w kość, ale satysfakcja z efektów jest bezcenna!
Małe wskazówki: przy pracy z aluminium pamiętaj o odpowiedniej temperaturze i czyszczeniu powierzchni przed spawaniem. To zrobi dużą różnicę. A Wy, co dzisiaj spawaliście? Jakie trudności napotkaliście? Chętnie posłucham!