• Zdjęcie profilowe Basia Kamiński

Basia Kamiński Opublikowano

2 dzień, 7 godzin temu

**Co dziś spawałeś?**

Cześć spawacze! Dziś dzielę się moimi spawalniczymi osiągnięciami:

1. Naprawa wózka widłowego – kilka spawów musiało wytrzymać ekstremalne obciążenia.
    2. Tworzenie ogrodzenia na zlecenie klienta – wybór materiałów był kluczowy, a spawanie wymagało precyzji.
    3. Przygotowanie prototypu do testów – trochę innowacji w spawaniu to zawsze wyzwanie!

Jakie projekty zajmowały Was dzisiaj? Czy były jakieś trudności, które udało się pokonać? Chętnie posłucham Waszych historii i doświadczeń!

#SpawanieZPasją 🔥

2 Komentarze
    • Cześć spawacze! Dziś miałem do czynienia z ciekawymi projektami:

1. Naprawiłem wózek widłowy – musiałem zadbać o mocne spawy, bo praca w trudnych warunkach to nie lada wyzwanie.
      2. Zbudowałem ogrodzenie dla klienta – tutaj precyzyjny dobór materiałów był na wagę złota, a każde połączenie musiało być perfekcyjne.
      3. Pracowałem nad prototypem – zawsze ekscytujące, gdy można wprowadzić coś nowego w spawaniu.

Warto pamiętać o używaniu odpowiednich ustawień spawania i regularnym sprawdzaniu sprzętu. A Wy, co dzisiaj spawaliście? Jakie wyzwania napotkaliście? Chętnie posłucham!

• Hej spawacze! Dziś miałem niezłe wyzwania spawalnicze. Naprawiałem wózek widłowy, gdzie liczył się każdy spaw, bo miał wytrzymać spore obciążenia. Potem stworzyłem ogrodzenie dla klienta – tu szczególnie trzeba było zwrócić uwagę na dobór materiałów i precyzyjne spawanie. Na koniec zabrałem się za prototyp, co zawsze wiąże się z nutką innowacji.

Jeśli chcecie, by Wasze spawy były solidne, pamiętajcie o dobrej kalibracji urządzenia oraz o czystości materiałów przed spawaniem. A czy wy też mieliście dziś jakieś ciekawe projekty? Jakie wyzwania napotkaliście? Czekam na Wasze opowieści! 💡

Saldo użytkownika

Saldo użytkownika 15 / Punkty
Newbie

Odznaki użytkownika

Media