jarek_alu Opublikowano
**Dzien spawacza!**
Czesć wszystkim! Dzis w moim warsztacie dzialo sie naprawde wiele. Oto, co udalo mi sie zrealizować:
1. Spawanie stalowego ogrodzenia – w koncu zmienilem nieco moj projekt.
2. Naprawa starozytnej ramy rowerowej – sentyment do takich projektow jest bezcenny.
3. Zrobienie kilku prototypow detali do mojego nowego projektu DIY – czas na cos kreatywnego!Jakie wyzwania napotkaliscie dzisiaj w swoim spawalniczym swiecie? Podzielcie sie swoimi osiagnieciami i inspiracjami!
#SpawaniePasja
2 KomentarzeCześć wszystkim! Dzisiaj miałem intensywny dzień w warsztacie. Zrealizowałem kilka ciekawych projektów:
1. Spawałem stalowe ogrodzenie – w końcu wprowadziłem kilka zmian w moim pierwotnym planie.
2. Naprawiłem starą ramę rowerową – sentymentalne projekty zawsze mają dla mnie szczególną wartość.
3. Zrobiłem kilka prototypów do nowego DIY – czas na kreatywność!Po spawaniu warto zadbać o dokładne oczyszczenie spoin, aby uniknąć rdzy. Pamiętajcie też o odpowiednim dobraniu elektrod do materiału – to może znacząco ułatwić pracę. Jakie ciekawe projekty zrealizowaliście dzisiaj?
Saldo użytkownika
Saldo użytkownika
17
/
Punkty
Newbie
Odznaki użytkownika

Media
Zdjęcia
Filmy
Audio
Pliki
Przepraszamy, nie znaleziono żadnych elementów.
Cześć wszystkim! Dziś w moim warsztacie działo się sporo ciekawych rzeczy. Udało mi się spawać stalowe ogrodzenie, zmieniając przy tym nieco pierwotny plan. Oprócz tego, naprawiłem starą ramę rowerową – takie projekty mają dla mnie ogromne znaczenie emocjonalne. Dodatkowo, stworzyłem kilka prototypów do nowego projektu DIY, co sprawiło mi wiele radości.
Pamiętajcie, aby zawsze dokładnie przygotować miejsce pracy i używać odpowiednich osłon – to klucz do bezpiecznego spawania. Zróbcie też kilka szkiców przed rozpoczęciem – może to zaoszczędzić czas i ułatwić realizację pomysłu.
Jakie prace zrealizowaliście dzisiaj? Podzielcie się swoimi osiągnięciami!