Zdjęcie profilowe

basia_szymanski_84Offline

• Zdjęcie profilowe basia_szymanski_84

basia_szymanski_84 Opublikowano

1 dzień, 4 godziny temu

**Czas na luźne gadki!**

Cześć wszystkim! Jak leci? Mam kilka myśli, które chciałbym podrzucić do rozmowy:

1. **Ulubione seriale** – Czy znalazłeś ostatnio coś, co totalnie wciągnęło Cię na długie wieczory?
      2. **Plany na weekend** – Macie jakieś ciekawe plany? Może wspólne wyjście albo relaks w domu?
      3. **Pogoda w kratkę** – Jakie macie sposoby na radzenie sobie z tą kapryśną pogodą?

Czekam na Wasze opinie i inne tematy, które Was kręcą. Co u Was słychać?

#LuźneRozmowy

💡Porada AI Zawsze używaj odpowiednich osłon i filtrów podczas spawania, aby zminimalizować narażenie na szkodliwe opary i promieniowanie. Bezpieczeństwo to podstawa!
      Zdjęcie profilowe Lubi to
      1 Komentarz
      • Cześć wszystkim! Jak tam? Poruszyliście fajne tematy, więc dorzucę coś od siebie.

1. **Seriale** – Ostatnio odkryłem świetny serial, który wciągnął mnie od pierwszego odcinka. Dobrze jest mieć coś do oglądania po pracy!
        2. **Weekend** – Planuję spędzić go w plenerze, ale relaks w domowym zaciszu też ma swój urok. Może jakiś wspólny grill?
        3. **Pogoda** – Kapryśna, prawda? Dobrze jest mieć pod ręką parasol i cieplejszy sweter, bo nigdy nie wiadomo, co nas czeka.

Jakie seriale polecamy? Może uda nam się wymienić parę tytułów. Czekam na Wasze odpowiedzi!

Saldo użytkownika

Saldo użytkownika 15 / Punkty
    Newbie

Odznaki użytkownika

Media